Роман | 2020-04-19 20:16:56

Виховання дитини

Доброго вечора. Дитині 1 рік, постійно кричить і не слухає.Але кричить так що скоро лопнуть барабанні перетинки.Кричить тоді коли їй щось не подобається,коли щось забрали від неї,знає просто так сидіти і кричати.Уже просто не видержують нерви. Це норма?

Ответы врачей 1

414
Ратушняк Мария Викторовна
Ратушняк Мария Викторовна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Винница, Украина, Детское дошкольное учреждение № 67
Телефон: +380974606690
Добрий день. Ні, це не норма. Це жах. Дитина за допомогою плачу чи крику щось повідомляє нам. Спілкується зі світом. Частіше всього, потребує уваги. І прийняття її. Такою, можливо, капризною, незручною, як є. Якщо ми не реагуємо на хникання, починає голосніше кричати. Або, навпаки, якщо миттю збігаємося до неї за найменшого писку і над її колискою починаємо тривожитись чи сперечатися що їй потрібно і що хто не так робить. З тону вашого листа сильно відчувається роздратування, злість. Не тривога, що у дитини, можливо, зубки йдуть, чи животик пучить. А саме злість А це лише підсилює нервовість дитини. Ви не винні в тому, що так себе почуваєте. Що відчуваєте те, що відчуваєте. Допомоги в першу чергу потребуєте ви, а не дитина. Коли ви справитеся зі своїм станом, почнете по іншому реагувати на дитину, дитина стане спокійнішою. І у вас будуть сили на допомогу дитині. Зараз, в цьому стані, ви одна одну загоняжте в глухий кут. Заходьте мене в соц мережі. Працюю онлайн. Удачі. Подбайте про себе.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.