Наталія | 2020-05-05 12:48:52

Біль у вені

Добрый день. Місяць тому в мене на стопнях появилась синива і коричневі плями, вена від внутрішньої кісточки вверх була видна синім та болісна. Мені назначили лікування, вена трохи сховалась, синива і плями майже пройшли, але біль залишилась. Буду вдячна, якщо допоможете з біл'ю, бо не можу ходити. Дякую. Мені назначали: лоспірін, гепарінова мазь, троксевазин капсули, дипіридамол, діофлан.

Ответы врачей 1

238
Родионов Алексей Сергеевич
Родионов Алексей Сергеевич
сосудистый хирург, сердечно-сосудистый хирург, флеболог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Главный военный клинический госпиталь МО Украины
Телефон: 067-764-55-12
Доброго дня! Якщо біль не дає Вам ходити, то це не вени болять. Більш за все, що у Вас є проблеми з хребтом в ділянці попереку. Якщо там є протрузії або грижі, то вони защемлюють нервові корінці спинного мозку і Ви відчуваєте такий біль. Тому Вам і не допомогають препарати для вен та розрідження. Звертайтесь на консультацію до невролога.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.