Влад | 2020-06-02 10:29:26

Простата

Пса 17 , лікуюсь здав через 3 неділі, 12,5. Спів відношення погане вільного і загального. Продовжуеться так з 2018р. від 10 до 14 пса. Нічого не болить крім болей в поясниці з правої сторони і буває якісь нові відчуття знизу живота. В туалет хожу без пролем, полове життя в нормі. Аналіз крові добрий. Боюсь йти на біобсію щоб не прискорить кінець. Лікарю порадьте??? Зараз приймаю дуодарт, канефрон, сок чистотіла.

Ответы врачей 1

804
Люлько Сергей Владимирович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: +380675000249 www.LiulkoMD.com.ua (персональный сайт) Киев, Центр урологии, ЛДЦ "Добробут", ул. Семьи Идзиковских, 3
Скільки вам років? Високий ПСА - є показом для проведення біопсії простати. Біопсія безпечна. Коли отримаєте результати гістології, то тоді отримаєте вірне лікування. Я можу порадити тільки одне - зверніться до уролога для проведення біопсії простати.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.