Яна | 2021-06-15 21:52:47

Алкоголь

Доброго вечора,мій чоловік вже довгий час п'є пиво кожен день і десь рік як почав пити коньяк серед тижня,я просила не пити і він почав ховати від мене ,у нього почалась дипресія,поганий сон,каже що спить тільки коли вип'є пиво,без нього не засипає,він дуже знервований каже іноді що немає смислу в житті що нічого не хоче і не розуміє чому так,йому 30 років буде і пиво він п'є десь з 18 років,я кажу що це залежність і алкоголь це робить з ним,але мене ніхто не чує і каже що це не правда що він багато не п'є,що порадите робити в цій ситуації???

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
"він дуже знервований каже іноді що немає смислу в житті що нічого не хоче і не розуміє чому так" - це ознаки психологичного нездоров я, а можливо - і психичного також (депресія). Треба звертатися до психіатра. Розмовляйте з ним на цю тему.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.