| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день! Кілька днів тому вже писала своє запитання, але відповіді немає

Добрий день! Кілька днів тому вже писала своє запитання, але відповіді немає...3,5 міс тому моя перша вагітність завмерла на 4 тижні. До кровотечі і ускладнень не дійшло - вчасно виявили. Зробили так зване "выскребание"(чесно кажучи, я так і не зрозуміла що це таке). Після цього в матці залишилися деякі згустки, які завдяки лікуванню вийшли впродовж 2 тижнів. Лікар призначив Регулон на пів року. Приймаю вже 4 упаковку. До вагітності і операції менструальні виділення були невеличкими і не створювали дискомфорт. З початком прийому Регулону під час 7-денної перерви виділення дуже великі зі згустками і сильними болями. Є особливість організму: матка маленька і опущена (я не спортсменка).Запитання перше: З якою метою призначають Регулон в таких випадках? (Для чого?)Запитання друге: Чим мажна пояснити мої менструальні кровотечі? І чи це кровотечі, як визначити?Заздалегіть дякую за відповідь і бажаю міцного здоров’я!Олевтина

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Власне до ускладнень дійшло, бо замість того, щоб вагітність вийшла сама, прийшлось робити вишкібання (евакуацію плідного яйця). Тим більш, що згусків не повинно було бути - значить, погано вичистили. Регулон - це досить старий препарат, тому має своі негативні наслідки. Дивно, що назначили вам саме його.
Назначили вам в першу чергу заради контрацепції, щоб ви не завагітніли. Частково, щоб ніби то "приспати" ваші яйники і врегулювати гормональні процеси. Хоча на Заході так ніхто не робить.
Думаю, що регулон вам не підходить, тому і такі кровотечі. Можете допити упаковку і більше не приймати.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.