колінний суглоб

Есть ответ
Пол: мужской. Возраст: 32 года. Заключення лікаря: ознаки часткового пошкодження медіальної колатеральної зв"язки, цілісність її не порушена. Синовіїт правого колінного суглоба, ознаки перенесеного гемартрозу. Лігаментит латеральної колатеральної зв"язки. Меніски не пошкоджені. Що мені робити підкажіть будь-ласка, в гіпсі вже 10 днів? Відсутні За період в гіпсі протизапальні препарати та сечогінні: велосмін, мелбек, брітомар

Ответы врачей

Котюк Виктор Владимирович

Котюк Виктор Владимирович

Залежно від ступеню нестабільності гіпс та милиці можуть бути до 6 тижнів. Втім бажано перепровірити діагноз. т.я. гемартроз часто (не обов*язково, але часто)) є ознакою розриву передньої хрестоподібної зв*язки. Якщо є сумніви - телефонуйте (068-321-42-87), під*їжджайте.

Гужевский Игорь Витальевич

Гужевский Игорь Витальевич

У подібних випадках є сенс виконати МРТ суглоба, що дає можливість з'ясувати важливі деталі конкретного випадку, після чого стає можливим уточнити тактику лікування.