Ольга | 2018-07-10 14:30:01

Герпес зостер?

Сину 5 років, він не алергик, принаймі до цього не було алегрії ні на ліки, ні на їжу. З´явився такий висип на бочку і більше ніде. Ходили до невролога, вона сказала, що це не герпес зостер, направила до дерматолога, він сказав банальний дерматит. Виписав Лорінден С, сказав мазати тиждень, і все пройде, якщо не пройде, то до нього. Мажу вже 5 днів на ніч, але результату не бачу, чи потрібно мазати тиждень і тоді буде результат? Висип дитину не турбує, не чешеться не болить, він і не жалівся сама побачила. Додаю фото http://ipic.su/img/img7/fs/IMG2128.1531146188.jpg . Задала це питання тут на форумі дерматологу, ось його відповідь - Герпес зостер лікує невролог. Лорінден протипоказаний. Я в паніці до якого лікаря мені звертатись, алерголог, невролог чи дерматолог? Герпес це чи не герпес?

Ответы врачей 1

1677
Водопьянов Владимир Анатольевич
Водопьянов Владимир Анатольевич
невролог, рефлексотерапевт, мануальный терапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Тюмень, Россия, Utair, врач-невролог, парамедик UNAMID
Здравствуйте. Инфекционист
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.