| 2013-10-18 17:25:40

добрий вечір! майже 3 міс тому мені видалили апендикс, все зажило добре, але зараз часто...

добрий вечір! майже 3 міс тому мені видалили апендикс, все зажило добре, але зараз часто поболює над швом і вздуває живіт( біль не сильна, але відчутна при надавлюванні! підкажіть,що це може бути?

Ответы врачей 1

687
Молнар Игорь Мирославович
Молнар Игорь Мирославович
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев
Телефон: (044)540-96-20 (093)963-81-61
Доброго вечора, Світлано! Я би Вам радив для початку звернутись до хірурга, що виконував оперативне втручання. Так буде логічно, так як саме він знає всі нюанси та "індивідуальність" проведеної операції. А причин такого стану може бути декілька: прояви спайкової хвороби черевної порожнини, що розвивається; синдром подразненого кишківника (він досить часто розвивається якраз на перших місяцях після видалення червоподібного відростку, так як саме останній в нормі виділяє секрет, що нормалізує роботу кишківник); патологія інших органів - запальний процес правого яєчника, ниркова коліка і т.д.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.