Добрго вечора! вмене така читуація я працю і в мене на офісі є працівниця їй...

Добрго вечора! вмене така читуація я працю і в мене на офісі є працівниця їй 29 років і вона вже 3 роки замужня! Мені 20 років дівчини немає" я вже працюю більше як півроку і внас знею зараз такі стосунки шо ми розуміємо шо любим друг друг друга але і розумієм шо разом бути неможемо! шо мені робити в такій ситуації? чи завершити спілдкуватися з нею! чи перейти виключно на діловий стиль розмови? чи продовжувати розвивати наші стосунки?

Ответы врачей 1

403
Коляда Елена Юрьевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика (включая онлайн-практику)
Телефон: 096 153 21 96
Доброго дня, Ігоре! Звичайно, було б чудово, як би ми могли таким чином (анонімно по інтернету) вирішувати життєво важливі для нас питання. Але у реальному житті правильні відповіді - це завжди добре зважені і обдумані відповіді. Отже, варто подумати щодо кожного варіанту - які можуть бути наслідки, а потім ще раз зважити реальніть здійснення варіанту, а також реальність уявлених наслідків. Кращі рішення приймаються на "холодну" голову, а не у накалі почуттів і пристрастей. Але краще Вас ніхто не знає, що є кращим для Вас - це по-перше. А по-друге, Вам жити з цим рішенням і наслідками, які воно матиме для Вас і дорогих Вам людей.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.