Шановний пане лікарю, у мене пошкоджений колінний суглоб, як наслідок невдалого падіння під час катання...

Шановний пане лікарю, у мене пошкоджений колінний суглоб, як наслідок невдалого падіння під час катання на лижах. Ось результат обстеження на МРТ: На серії МР томограм правого колінного суглобу кістки, що формують колінний суглоб мають звичайну конфігурацію і розташовані правильно. В центральних відділах епіфіза великогомілкової кістки визначається ділянка набряку кісткового мозку (мікротрабекулярне пошкодження)розмірами 10х9х12мм. В порожнині суглобу визначається підвищена кількість рідини. Передня хрестоподібна звязка розшарована, ангульована. Задня хрестоподібна звязка без даних на розрив. В задньому розі медіального меніска визначається вертикальна ділянка підвищеного МРС, що досягає суглобових поверхонь. Латеральний меніск без видимих патологічних змін. Колатеральні звязки без патологічних змін, власна звязка та утримувачі надколінника не змінені. Підколінна кіста Бейкера розмірами 10х10х16мм Висновок: МР-ознаки набряку кісткового мозку з трабекулярним пошкодженням центральних відділів епіфіза великогомілкової кістки, парціального розриву волокон передньої хрестоподібної звязки, синовіїту та кісти Бейкера правого колліного суглобу. Підкажіть, будь ласка, яке лікування можна застосувати у даному випадку.

Ответы врачей 2

217
Рокита Тарас Григорович
Рокита Тарас Григорович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Городская клиническая больница № 7, Клиника доктора Линько.
Телефон: 80679347061 (до 19.00)
Детальніше - www.arthroscopy.kiev.ua
3986
Гужевский Игорь Витальевич
Гужевский Игорь Витальевич
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Воровского, 27, Институт травматологии и ортопедии АМН Украины
Телефон: 288 01 25; 067 408 21 27
Шановна Зоряна ! Принципово - подібних випадках досить часто рекомендується хірургічне лікування, а для визначення тактики лікування в конкретному випадку - потрібен очній огляд суглоба з наявністю оригіналів МРТ.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.