добрий день.моєму сину 2 рочки впав з дивана зробили ренген виявили тріщину великогомілкової кістки наклали...

Есть ответ
добрий день.моєму сину 2 рочки впав з дивана зробили ренген виявили тріщину великогомілкової кістки наклали гіпс на 10 днів.скажіть будьласка скільки потрібно бути в гіпсі при таких випадках і чи незагрожує тріщина на ріст дитини.дякую

Ответы врачей

Горелик Валерия Владимировна

Горелик Валерия Владимировна

Здравствуйте. 2 недели будет достаточно и не волнуйтесь у детей все быстро заживает и без всяких последствий.