Генеративно-трофічний процес

Есть ответ
Здраствуйте. Cкажіть, будь-ласка, лежачи давити на остисті відростки грудного сегменту 7-8, де диск просів на 3 лінії у бокових зрізах мрт( на знімку 3 горизонтальних лінії замість одної) - протрузія, це якось може вплинути на конгруентність дуговідросткових, порушити їхню роботу, зсунути їх неправильно? Бо, знаю, ребра ж півсуглобами фіксують. Питаю, бо там є помірний біль, а я намазую і на те місце надавлюю, пробую там спазм є чи ні, досліджую... Одним словом, випадково так зсунеш суглоби чи ні(в лежачому положенні м'язи не працюють)? Це важливо, буду вдячний за відповідь. Вік - 22.

Ответы врачей

Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович


Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Предлагаю записаться на консультацию к специалисту или ко мне (по телефону). Необходима дополнительная информация. Gena_Letyuchiy@mail.ru www.wow-hi.com т +380501789687 skape Lao_DzG С Уважением Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Летючий Геннадий Иванович

Почему один, почему не приглашаешь врача?

Хонда Александр Валериевич

Хонда Александр Валериевич

давить не надо. если есть протрузия и неприятные ощущения в этом сегменте ,то есть смысл попробывать сухую ауторакцию....для более детальной консультации приходите лично предварительно записавшись 592-73-92