аортальний клапан

Есть ответ
Доброго дня!!Мене звати Наталія,мені 25 років, в мене 35-36 тижнів вагітності.Зробила ЕКГ були помірні зміни міокарду.При ЕХО визначили мінім.недостатність аортального клапану(незмикання стулок та мін зворотний витік).Чи є це дуже значною патологією,що може сильно вплинути на фізіологічні роди. Дякую

Ответы врачей

Саражин Константин Иванович

Саражин Константин Иванович

Мінімальна недостатність аортального клапану не вплине на фізиологічний перебіг вагітності і пологи.