МСЕК повторно

Есть ответ
Здравствуйте! Подскажите, нужно ли каждый год повторно проходить МСЕК при основном диагнозе: поширені дегенеративно-дистрофічні зміни грудо-поперекового відділу хребта. Кила L5-S1 8 мм., яка компремує нервовий корінець та стенозує міжхребцевий отвір, лівобічний сколіоз на L2-L3, арахноїдальна киста на рівні S2 зліва 6 мм. Ускладнений остохондроз шийного відділу, спондилолістез С3-С6 з вторинним вертеброгенним синдромом, ознаки венозного застою.ХВБН ІІ ст. з вестибулоатоксичним, астеновегетативним синдромом.

Ответы врачей

Загоруйко Елена Дмитриевна

Загоруйко Елена Дмитриевна

Здрастуйте, питання проходження повторних МСЕК в компетенції тільки комісії, яка проводить дану експертизу. На мою думку, огляд необхідний щорічно!

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад