dzen | 2014-09-05 19:18:33

вибіркова амнезія

Доброго дня, мені 33 роки, стать жіноча, з недавнього часу почастішали такі симптоми – одразу після пробудження - я в кращому випадку не можу пригадати день тижня, рік пору року і т.д., в гіршому + до цього, де я взагалі знаходжуся, в ще гіршому моя пам’ять повністю порожня наче вакуум – тобто я не знаю, хто я, якої статі, віку, де взагалі перебуваю, чим в житті займаюся. Взагалі не знаю нічого – ні про що. Як називаються предмети навколо мене, для чого вони слугують. Повна порожнеча. Через кілька хвилин інформація відновлюється. Таке відчуття наче мозок, як комп’ютер загружається. Також таке буває, коли прокидаюся серед ночі. Інтернетівські тести на симптоматику розсіяного склерозу, Паркінсона, Альцьгеймера негативні, в родині подібних хвороб не було. Ніколи не забуваю, що робила вчора, годину тому, виключити чайник, замкнути двері – тобто це не звичайна забудькуватість. Ці симптоми з’явилися після прийому препарату Орністату в 2007 році, але останнім часом почастішали. Спонукав звернутися за консультацією останній сьогоднішній випадок – мене попросили принести граблі, я підійшла до купи інвентарю, дивлюся на нього і не знаю, що таке граблі, для чого вони і як виглядають. Через хвилину другу інформація про це з’явилася в голові. Буду вдячна за поміч, що це може означати, про яку хворобу свідчити..

Ответы врачей 1

442
Болсун Владимир Васильевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
Це дуже схоже на наврочення. Дзвоніть 095 490 29 44
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.