я таблетку одну прийняла 29 грудня метронідозол хочу здати 9 січня чи дась...

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 30 лет. Ваш вопрос: доброго дня в мене був не захищений сек і з правої частини коло клітера вискочела кулька десь з розмиром горошину ніж мала вискочити там мене на тому місці поболювало .Секс в мене був 26 жовтня і 11 листопаду, а в 16 листопада вискочило і я пішла здала аналізи методом ІФА на сифіліс 18 Листопада і ще раз здавала 9 грудня теж ні чого не виявили. . Але я 26 листопада приймала Гіналгін свічки Метронідозол -Здоровя в таблетках 6 днів ,і Кларитин 3 дня.Скажіть буд-ласка чи могли ці таблетки повліяти на резултат . Хіба лиш виявилося .ХЛАМІДІЯ ТРАХОМАТІС 115,4 <9.0 МО/мл ТРИХОМОНАДА lg (-) не виявлено <9,0 МО /мл. Treponema Pallidum lg M (-) не виявлено (-) не виявлено .Treponema Pallidum lg A M G (-) не виявлено(-)не виявлно Тріпер Гонорею усі вене ричні захворюваня які є я зада нічого не виявили ..Мене цікавить чи не зашвитко я здала аналізи на сифіліс Ще була в лікаря гініколога здавала аналізи на мазок зішкрібання виявили Trihomonas vaginalis. Лікуваня було проходило таблетками метронідозол і гіналгіном свічки . Але після того мене почала боліти в клітері час від часу особливо коли я надворі іхолодом мене потягне тоді поболює .З нову була у лікаря . Казав що нічогоне бачить від чого воно може мене сіпати може бути те що сіпає від гіналгіну свічок бо я не мала коли поминяти і в цих виділень я проходила півтора доби Даже із клітера вимила ці останки свічок..Але мене почало сіпати коли я не поминяла цю прокладку від свічок .Спасибі вам за раня .І вибачте за такі відверті питання . Чекаю на вашу відповідь буд-ласка відпішіть .Дякую .А ще я зараз знову хочу здати аналізи методом Виявлення ДНК збудника сифілісу (Treponema pallidum) методом ПЛР - будь-який біологічний матеріал (якісне виявлення) Но я таблетку одну прийняла 29 грудня метронідозол хочу здати 9 січня чи дась хибний результат аналізів за такий термін прийнятя таблетки .Якщо у мене уже менуло 7 .з половиною тижнів як воно в мене вискочило. І в мене темпаратура 36.9 37 37.2 Алевона почалася з 30 грудня коли я стала сильно переживати

Ответы врачей

Бабушкин Александр Аврамович

Бабушкин Александр Аврамович

Теоретически мог повлиять Кларитин, но его воздействие на возбудителя сифилиса ещё не изучено.