Вірус гепатиту С

Пол: женский. Возраст: 60 лет. Скарги відсутні. При черговому обстеженні лікар виявила високий показник АЛТ -53,5. Здала аналіз крові на гепатит В, С. В- не виявлено, С - виявлено генотип 1b (кількісне визначення) 1,6х10*5 МО/мл (6,4х10*5 копій РНК/мл).На Фіброскан записана на 6 червня. Підскажіть будь ласка, на скільки все серйозно, чи підлягає лікуванню дане захворювання, що показує даний аналіз??? Щиро дякую за допомогу.

Ответы врачей 1

1418
Боброва Ирина Анатольевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Центр семейной медицины УЛДЦ
Телефон: 044-492-34-80
Шановна пацієнтка! Даний аналіз показує, що у Вас хронічний гепатит С, активна форма - RNA HCV+, асоційована з генотипом 1в. Цей генотип є найбільш несприятливим та тяжким для лікування. Відповіді на всі інші запитання Ви отримаєте під час консультації після проходження Фіброскану. З повагою, гепатолог/інфекціоніст доктор меднаук Ірина Анат.Боброва (т. для запису на консультацію 492-34-80 /81).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.