Мого чоловіка направили на обстеження у зв'язку із підозрою на вірусоносійство гепатиту G

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 33 года. Мій чоловік здавав аналізи для того, щоб здати донорську кров. Проте під час їх проведення було виявлено, що РНК HGV - ПЛР позитивна. Жодних симптомів та поганого самопочуття не спостерігалося. Жодних хірургічних втручань не було, чоловік не вживає наркотики та не працює лікарем. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно мені та нашому 2-річному сину також проходити дослідження на виявлення цього виду гепатиту? Які ще потрібно здати аналізи чи провести дослідження моєму чоловікові, щоб підтвердити чи відкинути підозру на вірусоносійство? Чи обов"язково людина, яка є носієм вірусу ГG, може захворіти цим самим вірусом ГG? Якм чином проводиться лікування у випадку, якщо підозра на вірусоносійство підтвердиться? Чи є безпека зараження ГG близьких людей від носія вірусу ГG? Яким чином захиститись від зараження ГG? Які профілактичні заходи треба вживати, щоб запобігти зараженню вірусом ГG? Жодними видами гепатитів не хворів ні чоловік, ні ми з 2-річним сином. Дитина щеплена від вірусу гепатиту В.

Ответы врачей

Боброва Ирина Анатольевна

Боброва Ирина Анатольевна

На сьогодні HGV-інфекція не підлягає противірусному лікуванню, а підлягає тільки нагляду з регулярним лабораторним та ультразвуковим контролем. Більш детальну інформацію Ви можете отримати під час консультації. З повагою доктор меднаук гепатолог/інфекціоніст Ірина Анат. Боброва (т. для запису на консультацію 492-34-80 / 81).