yuliyakos | 2016-01-19 16:43:10

живу в тумані

Пол: женский. Возраст: 29 лет. Доброго дня! Я живу в тумані багато років. Тиск низький. Пам'ять дуже погана. Хронічна втома. Сонливість. Навіть зранку. Без кави голова розколюється. Якщо довше посплю голова як 'баняк'. Бувають просвіти коли посплю в обід хоча б пів години. Підвищений апетит. Настрій завжди паршивий. Мотивація відсутня. Сенсу в житті не бачу (про суїцид не думаю). Часто буває тривожність. як залізе щось в голову... Нервознісь (хоча такою не була). Одним словом просто існую як овоч. Хоча не завжди так було. Під час вагітності все це пропало. ГРВІ, Краснуха, Вітрянка, Свинка... Всі дитячі хвороби. Щитовидку перевіряла 5 років тому - все в нормі. Коли перевіряла серце питали чи часто болить голова (нічого не пояснили).

Ответы врачей 2

442
Болсун Владимир Васильевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
У вас энергетичний вірус... порушення єнерегтчної системи я лікар ци гун - сробую вам допомогти... настроїти перший сеанс безкоштовно 095 490 29 44
456
Стариш Наталья Петровна
Стариш Наталья Петровна
Адрес: г. Одесса, Украина, Главный врач Клиники доктора Стариша
Телефон: +38 067 251 39 33
Перевірте живлення головного мозку - зробіть УЗДГ судин голови та шиї і комплектацію головного мозку - МРТ голови. І непогано б заглянути в шийний відділ хребта - рентген з навантаженням (обов'язково з навантаженням). Подібні проблеми можуть бути при порушенні живлення задніх відділів мозку - вертебро-базилярного басейну, обумовлені проблемами в шийному відділі. При цьому болю і дискомфорту в шиї може і не бути.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.