Валентина | 2017-03-29 19:37:39

Глюкоза

Мені 63 роки.Всі рідні по материній лінії хворіли(і мати) на діабет 2-го типу,тому щороку дивлюсь рівень глюкози.Вчора в одній лабораторії отримала 6,2 ммоль/л (4,1-5,9),тому сьогодні здала в іншій: 4,52ммоль/л (4,56-6,38).І що є істина?Що роблять у такому випадку?Дякую.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Доброго дня! Рівень глюкози крові досить динамічний показник, може змінюватись досить значимо протягом доби та в різні дні. Невідомо, котрій лабораторії можна більше довіряти. Здайте аналіз крові на глікозильований гемоглобін (показник, що відображує середній рівень глюкози за останні 3 міс.) та зверніться до ендокринолога. Вірогідно, знадобиться ще проведення глюкозо-толерантного тесту з навантаженням 75 г глюкози для з"ясування, чи є порушення вуглеводного обміну і наскільки вони виражені.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.