Марія Волошка | 2017-05-21 18:20:48

Гідроцифальний синдром

Доброго дня, Інна Георгіївна, підкажіть, будь ласка, чи варто нам хвилюватися чи потрібно ще раз проводитися. Сину в 1,5 місяці поставили діагноз гідроцифальний синдром, міжпівкульна щілина була 1 см, лікування нам не приписували, якось все минулося і в рік дитині зняли діагноз сказали що все добре але тільки на основі лікарського огляду. Дитина ніби нічого активна, добре розвивається але часто любить стукати об двері, диван чи стіну головою або бити свою голову долоньками при цьому він веселий не часто передує. Зараз йому 1рік і 2 місяці. Скажіть чи варто нам хвилюватися, і якщо б його боліла голова як він би поводився чи я б могла відразу зрозуміти що болить його саме голова. Дякую!

Ответы врачей 1

2237
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Телефон: (8048)7500318
Думаю, что с малышом все в порядке. Если у ребенка болит голова, он плачет, ведет себя беспокойно, если уже разговаривает-то скажет Вам, что у него болит голова.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад