Инна | 2017-07-08 17:14:24

Залежність від рівотрілу

Доброго дня. У мене проблеми почались з шлунком , після гастроскопії виявили, гастродуоденіт, рефлюкс. До болей зі шлунком приєднався грип, на днях від ускладнення від грипу померла знайома. І я почала переживати, давно був діагноз ВСД, але він прояалявся тільки тахікардією. Тепер же тахікардія не давала спати, почали шукати проблеми в кардіології. Виписали бета-блокатори, від яких падав тиск до 80/50. Ввечером взагалі ніяка , тривога посилилась. Почали тремтіти руки, плюс схудла сильно, стала переживати щей за вагу. Шитовидку перевірили гормони в нормі, тільки невеликий вузол. Гастроентеролог виписала на 1 місяць адаптол. Недопомогло. Порадила звернутись до невролога або психіатра. Тому що почала панікувати, руки стали не слухатись плюс обчиталась форумів про невроз, який мені поставили терапевт та гастроентеролог. Звернулась до психіатра сказав що їхній клієнт, із такими симптомами в лікарні лежать. На той час сон ніякий, серцебиття, всі хвороби діагностувала у себе, плюс переживання що психічно не здорова, добавились заїкання коли хвилювалась, і сказати щось лишнє щоб не подумали що я не розумна, пам'ять стала нікудишня особливо короткострокова. Психіатр, виписала три антидепресанти. Брат , який лікар хірург сказав що то забагато як на його погляд, щоб звернулась ще до когось. Звернулась до психіатра, який обіцяв за місяць вивести з такого стану+ голкотерапія. І от пройшли 1.5 місяця з них лікування 0,5 рівотрілу на ніч + 1/4 гідозепаму дозою 0.02 г, плюс голки. Знову начиталась інтернету що з рівотрілу важко сходити. Тим більше, що місяць пройшов, спати почала набагато гірше ніж на початку прийому і під кінець дня хотілось зубами скреготіти. Почала радитись з лікарем він махнув рукою , робіть що хочете, дози допорогові звикання не викликають. От 5 днів як не п'ю. Повернулась біль у шлунку, не сплю взагалі, хоча п'ю мелатонін, головокружіння, пам'ять, стомлююсь, зранку просинаюсь і вже якась паніка, тремор рук, апатія до всього. До обіду дуже тяжко, після обіду трохи відпускає. І плюс мимовільне скорочення мязів, і біль якийсь не зрозумілий в ногах, ніби атрофувались мязи всі. У мене маленька дитина плюс робота, а я розклеїлась просто(((Скажіть будь-ласка, у мене все повернулось чи це синдром відміни? Чи справді це дози допорогові? Лікар гастроентеролог радить прицмати 1 табл. гідезапаму на ніч, а я боюсь, адже 5 днів якщо це синдром відміни я вже пережила. Порадьте, що мені робити дальше, місто у мене маленьке, до цих психіатрів зверталась в обласний центр.

Ответы врачей 1

7971
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Телефон: 0677008277
Клоназепам в аспекті звикання не несе в собі великої загрози.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад