Марго | 2017-08-14 18:57:26

L- Тироксин

Доброго дня! Хочу почати приймати Л-тироксин для прискорення обміну речовин, щоб скинути зайву вагу. Якщо мої гормони щитовидки в нормі, то чи завдасть це шкоду для організму, якщо приймати його впродовж 21 дня? Чи для негативних наслідків потрібне більш тривале використання препарату?

Ответы врачей 1

800
Панькив Владимир Иванович
*
Доброго дня! З позицій доказової медицини використання Л-тироксину з метою зниження маси тіла неефективне.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад