Іванка | 2017-10-30 11:45:23

Перфорація і погіршення слуху

Добрий день. Скажіть будь-ласка, яке відчуття погіршення слуху і чи взагалі воно є? В мене дирка в перепонці десь на третину площі і сказали навряд чи заживе. Я відчуваю ніби заложеність зі сторони хворого вуха коли сама говорю, коли хтось говорить, то дискомфорту нема. Це і є признак погіршення слуху чи проблема в іншому? Про дирку знаю 3 міс, до того часу ніякого дискомфорту не було. Є аудіограма, по ній "лівостороннє пошкодження звукопровідних шляхів", можу скинути щоб Ви глянули. Лікар сказав, що вухо сухе, з кісточками все добре.

Ответы врачей 1

2515
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям

Добрый день! Наличие перфорации барабанной перепонки влияет на звукопроведение, то есть на слух. Лучше эту перфорацию "закрыть", в таком случае делается операция "тимпанопластика". Советую обратиться в ЛОР-институт, отделение тимпанопластики.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.