Ірина | 2018-05-24 14:42:27

постійно вигинається дугою

скажіть будьласка чи є нам потреба приймати протисудомний препарат депакін і левицитам дитині 1.2 перенесла реанімацію і судоми були 2 раза в перші дні життя, на протязі року нічого неспостерігалося,але неспокійна вигинається і плаче постійно . діагноз спастичний тетрапарез,мікроцефалія останнє еег:заключення:регистрируются легкие диффузние изминения биоелектрической активности с явлениями раздражения в форме постоянних пиков,острих спайк острая-медленная волна лобних отделах справа и слева не перевишают амплитуду фоновой активности.Пароксимальная активность не зареєстрована. Ирритативние изминения не зарегистровани.

Ответы врачей 1

176
Мирошников Александр Александрович
Мирошников Александр Александрович
невролог детский, рефлексотерапевт
*
Адрес: Клиника «Into Sana» ул. Нижний Вал, 49а, Время приема среда и пятница 16:00-20:00
Телефон: https://www.facebook.com/pediatric.neuro/
Прийом протисудомних препаратів - це життєво важливе питання, яке неможливо вирішити заочно не бачивши дитину. Я би не радви самостійно відміняти препарати, або коректувати дози без узгодження з лікуючим неврологом. Пишіть при необхідності www.facebook.com/pediatric.neuro/

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад