хельга | 2018-08-24 23:16:04

фіброзна мастопатія

доброго вечора.на узд виявили фіброзну мастопатію.лікар призначив лікування квінолом дуо 3 місяці.під час лікування молочні залози не боліли і ефект після лікування тривав 4 місяці.повторне узд все ще показувало мастопатію,жаль не можна відправити знімки.зараз ліва молочна залоза болить знову.пропонують повторити курс квінолом дуо.чи варто погоджуватись,чи ефективне лікування цим препаратом?

Ответы врачей 1

1149
Белявский Василий Владимирович
*
Адрес: г.. Бельцы, Молдова,SRL Magnific Nord
Телефон: +373078862422
Лечиться нужно, Нужно добавить тазалок, циклодинон, аевит и т.д.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад