Кристина | 2018-10-20 12:53:30

Небажана вагітнісь

Допоможіть!!!!! Доброго дня! Через декілька днів після закінчення місячних у мене стався перший статевий контакт і він був незахищений. Через 12 год я прийня проти заплідну таблетку гінепристон, але на протязі всього дня були дивні відчуття(напевно через втрату дєвстеності). 3 дня після прийдому таблеток мене турбував низ живота та спини, потім нічого не боліло, але через декілька днів почались сильні болі в області матки і знизу спини, зробила тест на вагіність негативний. Думаю що завагітніла або позаматкова вавітнісь, зараз вже прийшо 14 днів після статевого контакту і почали боліти груди і періодично низ живота. Незнаю що робити, чи це наближення менструації чи все таки вагітнісь. Підкажіть щось будь-ласка!!!!!!!!

Ответы врачей 1

148
Бугро Виктория Валериевна
Бугро Виктория Валериевна
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.Киев, ул. Шелковичная 16-А, [email protected] , без выходных, действует предварительная запись.
Скоріше за все вагітності немає, але відвідати гінеколога не зайве
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.