ShumyloMarija | 2018-12-06 11:40:41

Киста 3,5*5,6

Не можу відповісти Вам на своє перше питання. Мамолога у нас в місті немає. Гінеколог назначила тазалок і депапілін. Ефективним буде таке лікування? Скажіть на узд добре видно чи киста чи щось гірше,дуже переживаю..Чи потрібно робити пункцію ,чи потрібно здавати кров на онкомаркери? Чи можна приймати ванни і сауну при кисті? Візуалізація задовільна Диференціація тканин чітка Шкіра товщ до 1,6 мм Переважає залозиста тканина Фіброгландулярний шар 12,1 мм незмінений Протоки не розширені Периареолярна ділянка: лінійний фіброз Кіста 3,5*5,6 мм без васкуляризації Вузли не збільшені Висновок ознаки дифузної фіброзної мастопатії

Ответы врачей 1

1168
Белявский Василий Владимирович
*
Адрес: г.. Бельцы, Молдова,SRL Magnific Nord
Телефон: +373078862422
У мене немає Вашого знімка УЗД МЗ. Їдьте в обласний центр до мамолога і після огляду Вам дадуть відповіді на всі Ваші запитання. Мастопатія відноситься до передракових станів. Віднесіться до цього серьозно.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад