olgaolomako | 2019-01-07 17:28:26

Метастази в кістки.

Дякую за відповідь. Дипроспан кололи після стягування рідини в коліні. Не знаю, яке має бути очікування в таких випадках але болі такі, що колемо знеболюючі кожні 8 годин. Усіх пухлин у кістках є шість: грудна клітка, хребет, дві в тазу, дві в коліні. У чому різниця радіотерапії і радіо хірургії ? Лікування яке ми проходимо наразі: вже як два місяці у нас перерва з герцептином і хіміотерапією, місяць тому робили опромінення коліна тільки. Ми в розпачі яким курсом надалі йти. Яке подальше лікування ви би порекомендували? Дякую

Ответы врачей 1

1576
Бондарук Ольга Сергеевна
Бондарук Ольга Сергеевна
онколог, лучевой терапевт
*
можно к обезболивающим добавлять дексаметазон (4-12мг)нужны бисфосфонатыесли опухоль гормоночувствительная - то добавлять гормонотерапиюскорее всего - менять таргетную и химиотерапиюрадиохирургия - воздействие более локальное и более эффективное, чем просто паллиативная радиотерапия, но надо смотреть КТ, чтобы оценить возможность проведения

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад