Даша | 2019-01-12 15:19:05

Кашель і температура 37.5

Доброго дня . Захворіла тиждень тому , на почятку небуло ніяких симптомів лише втома і температура 38.7 так тривало пару дні , після прийома антибіотиків ( азитроміцин ) зявився кашель і постійна температура 37.5 . Також приймаю ремантадин !

Ответы врачей 2

6116
Рыльцов Александр Юрьевич
Рыльцов Александр Юрьевич
терапевт, пульмонолог
*
Адрес: г. Харьков, Украина
Телефон: +38-066-194-83-81, +38-096-909-87-96, +38-093-364-12-75
Добрий ранок. Треба звернутися до терапевта, виконати рентген легенів, загальний аналіз крові.
9434
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Общие вопросы, Главврач
*
Здравствуйте кто вам назначил прием антибиотиков? Обратитесь на осмотр необходима аускультация легких.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад