Таня | 2021-08-02 23:34:43

Консультация

Таня, 48 років Добрий вечір! Прошу Вашої консультації за результатами аналізів і УЗД. Результати від 29.07.2021 р. ТТГ -- 1.31 , Т3(вільний) -- 2.61 Т4(вільний) -- 0.636 ТГ -- 112 Кальцитонін -- < 2 УЗД Обєм щитовидної залози -- 15.76 В обох долях множинні колоїдні вузли діаметром від 0.23 до 1.09 . Біля перешийка -- ізоехогенний утвір з чітким рівним контуром, овальної форми. Кровотік в залозі – середній. Капсула – чітка не змінена. Ехогенність – дещо знижена. Дослідженні робилися за направленням кардіолога, оскільки останнім часом сильно погіршився загальний стан : -тахікардія , задишка , запаморочення , покашлювання , набряки ніг , підвищена пітливість , тремор рук , зниження зору , та сильно виражена загальна слабкість. Лікар кардіолог призначив лікування для підтримки серцево судинної системи. Але при УЗД серця – всі показники в нормі. Прошу, допоможіть поставити діагноз і порадьте чим лікуватися. Дякую.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Добрий день! У вас виявлено багатовузловий зоб без порушення функції. Судячи з опису, вузли виглядають доброякісними. Потребуватимуть спостереження. Вісутність відхилень по рівню гормонів виключає вплив щитовидної залози на загальний стан. По симптомам є підозра, що у вас наявний клімактеричний синдром. Зверність до гінеколога для обстеження. Можливо варто і можна призначити препарати менопаузальної гормональної терапії. Також зверніться до ендокринолога для напрацювання тактики щодо вузлового зобу.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.