Доброго дня.така ситуація -опишу по хронології - субота 25

Доброго дня.така ситуація -опишу по хронології - субота 25.08 -приблизно о 12-13год принйяли пірантел (всі члени сім"ї -двоє дорослих і двоє дітей 2,та 5 років) потім десь о 14 год їли кавун. Ввечері того ж дня чоловік і я відчули здуття,о 22-й години у мене почалась діарея, болі в животі посилились -біль ріжучий, в області товстого кишечника. Вночі, з суботи на неділю окрім діареї піднялась температура, а під ранок ще й нудота. Зранку в неділю лікувалась -ентерол, вугілля активоване,регідрон,температура піднялась до 38,3, ще зранку з"явився сильний головний біль, сонливість і слабкість, діарея не припинялась,по обіді я припинила приймати сорбенти, почала лікуватисьніфураксозидом,ввечері я прийняла таблетку анальгіну і табл ацетилсаліцилової к-ти температура знизилась до норми.Окрім того, почалась менструація, до якої ще тиждень як мінімум. Сьогодні зранку -молодший син прокинувся з температурою -37,8, вже почалась діарея, теж сонливий, жаліється на біль в животі,в"ялий -дала поки що лише ніфуроксазид -регідрон пити відмовляється, тому даю просту воду-малими порціями. Старший прокинувся в гарному настрої, але буквально за годину -вже була рвота, - лежить млявий, але не спить.Оскліьки захворіли і діти, то думаю отруєння кавуном можна виключити.Наша педіатр у відпустці, а дорослого терапевта -я навіть незнаю.Будь ласка, допоможіть полегшити біль хоча б дітям, і припинити діарею, в мене воан досі триває.дякую.

Ответы врачей 1

Специалист
Здравствуйте. У всех членов Вашей семьи – пищевая токсикоинфекция, связанная с отравлением каким-то пищевым продуктом, не арбузом. Все остальное – для «живой» консультации инфекциониста, вероятно с последующим стационарным лечением. По крайней мере – для детей. Не затягивайте и очистите холодильник.

Д-р И.Марков
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.