Доброго дня. Сину 2,5

Доброго дня. Сину 2,5. Почались щоденні випадки істерики з різних дрібних приводів. Дитина по годині кричить, плаче, махає руками над головою і часто повторює якусь фразу: "йти гуляти, йти гуляти...." або "дати...". Іноді прокидається і кричить посеред ночі - коли хоче пісяти. Часом протягом дня я помічаю, що він ходить не на всю стопу а на пальчиках. Син раніше любив пити молоко з пляшечки. Два тижні тому я заховала його пляшечку і почала довати пити і їсти виключно як дорослому. Істерики гучніші і триваліші коли вдома тато і син невиспаний. Скажіть будь ласка що це? Відвикання від пляшечки, спосіб настояти на своєму чи щось серйозніше?

Ответы врачей 1

Специалист
Доброго дня, Ярино! Описані Вами стереотипні дії та мовленнєві прояви, хода на пальчиках, підвищена дратівливість, викликана незрозумілими чинниками, жорсткий консерватизм щодо способу маніпулювання з предметами, а також вік, коли це почалось виявлятися, на жаль, нагадують картину раннього дитячого аутизму, що розвивається. Однак, інформації обмаль. Ви можете записатися на консультацію до головного психіатра м.Києва Людмили Броніславівни Литвин (для з’ясування діагнозу). Ми також готові з Вами зустрітися, оскільки маємо вже досить великий досвід у справі виявлення особливостей розвитку за аутичним типом і розробці шляхів допомоги таким діткам. На ранньому етапі дуже багато можна зробити для розвитку дитини, є багато літератури, яка може підтримати і зорієнтувати, є можливість спілкуватися з мамами, які мають великий досвід в усіх питаннях, пов"язаних з проблематикою дитини. Дійте!!!
Усього найкращого! Готові допомагати Вам у будь-якому режимі: зустрічі, консультації, інформація тощо...
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.