| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня!мене звати Таня

Доброго дня!мене звати Таня.Скажіт будь ласка чи наявність зовнішнього геморою (не турбує, лише інколи після випорожнення слід крові на папері та калі)може вплинути на перебіг пологів (декілька днів до пологів),якщо так то до чого може призвести. Наперед вдячна.

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Доброго дня пані Тетяно. Геморой чи то зовнішній, чи то внутрішній, чи комбінований у разі відсутності інтенсивних гемороїдальних кровотеч і при відсутності його запалення(тромбозу) вплинути на перебіг пологів не може. Під час пологів та після можливе виникнення запалення гемороїдальних вузлів(тромбоз гемороїдальних вузлів). Надіюсь,що з Вами подібне не станеться, однак всеж у разі виникнення подібного ускладнення хронічного геморою потрібен огляд проктолога з призначенням адекватного консервативного лікування. Бажаю Вам успішно народити. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.