| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! мені 18 років

Доброго дня! мені 18 років.. уже тривалий термін відчуваю болі ( а інколи й свербіж) в області анального отвору... соромно йти в лікарню.. скажіть,будь-ласка,ви,що це таке і як від цього позбутися??

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день шановна Ольго Вікторівно. Ті скарги, які описали в своєму листі можуть бути обумовлені декільками причинами. Найбільш часто свербіж і біль в анальному каналі спостерігається у пацієнтів з хронічною анальною тріщиною, а також хронічним гемороєм. Однак існують і інші захворювання(перианальний дерматит, грибкове і вірусне враження анального каналу і перианальної шкіри, цукровий діабет, гельмінтоз і т.д.), які теж викликають появу свербіжу і болі в анальному каналі в перианальній ділянці. З огляду на це Я би хотів Вам порекомендувати звернутися на консультацію до кваліфікованого проктолога, в цьому нема нічого соромного. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.