| 2013-10-18 17:25:40

Як боротися з гіпертонусом матки?У мене 3-тя вагітність, 27 тижнів і резус-несумісність з чоловіком

Як боротися з гіпертонусом матки?У мене 3-тя вагітність, 27 тижнів і резус-несумісність з чоловіком. Дякую наперед за відповідь.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Rezus-nesumistnistj mozhe buty tiljku u vas i dytyny, a ne z cholovikom. Persh za vse, treba zdaty krov na rezus antytila, i yakshcho vony vidsutni, to u vas nemae niyakogo konfliktu, i shchob ne bulo v majbutnjomu, treba vkoloty anty-D imunoglobulin (Rogam) v 28 nedilj vagitnosti, i poptim vidrazu pislya rodiv. Yakshcho u vas ye antytila, to treba slidkuvaty za ih tytrom. Ykshcho tytr 1:16 abo 1:32 (zalezhytj yakym metodom vony vyznacheni), to treba zrobyty UZI z Dopperom i podyvytysya, chy u dytyny nemae anemii. Yakscho e v\anemiya, to treba robyty perelyvanyya krovi ploda, ale navryad take roblyatj u vas v likarni. Tomu inshyj variant - pry pogirshenni stanu ploda, negajno vyklykaty pology i ryatuvaty dytynu.
Na rahunok hipertonusu - z nym ne boryatjsya, a shukayutj prichynu. Treba zrobyty UZI. Sam po sobi tonusmatky ne ye zagrozoyu peredchasnyh pologiv, ale treba podyvytysyam chy na mae vodyanky ploda i velykoi kiljkosti navkoloplidnyh vod.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.