| 2013-10-18 17:25:40

Продовження питання № 27554Також в мене 2 роки тому назад був тромб в глибинній вені...

Продовження питання № 27554Також в мене 2 роки тому назад був тромб в глибинній вені під коліном, на скільки мені відомо лікарі повинні слідкувати за гемостазом. Коли потрібно робити аналіз на гемостаз? Поверхнева венв вже трошки вилізла і болить, коли присідати. Знову, сімений лікар прокоментував, що далі буде гірше і ніяуих аналізів чи відідання флеболога не призначив. Чи потрібна мені консультація флеболога на даному етапі? як часто потрібно здавати наліз на гемоствз і чи потрібно його взагалі здавати?

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Обов"язково потрібно слідкувати за коагуляційним станом крові. Скорше всього, ви повинні приймати профілактичні курси протитромбозної терапії. Вам не можна приймати протизачаткові гормональні препарати. Якщо ви завагітнієте, то ви повинні отримувати певну дозу гепарину.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.