| 2013-10-18 17:25:40

При оголенні крайньої плоті на ній зявляються тріщини . Це відбувається при митті головки члена,...

При оголенні крайньої плоті на ній зявляються тріщини . Це відбувається при митті головки члена, або після статевого акту. Через дня три тріщинки на шкірці верхньої плоті загоюються, але знову, як правило, виникають після вище згаданих дій. Це почалось десь пів року тому. Прошу підкажіть у чому справа.

Ответы врачей 2

Специалист
Це нагадує статевий кандідоз (молочниця) і потребує відповідного протикандидозного лікування: мазь клотримазол, мікрокупелі з 5-% розчином харчової соди, системно – пігулки дифлюкана. Але краще звернутися до лікаря, бо віртуально можна схибити.
Д-р І. Марков
30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Мова буде йти про інфекцію в цьому випадку. Якщо у вас є молочниця, то це також може бути причиною проблеми. Найкраще звернутися до лікаря і здати мазки, посіви та ряд аналізів.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.