Що робити з ефектом "папоротника"?

Есть ответ
Доброго дня! Я одружений вже 4 роки. Не маємо з дружиною дітей. Їздили в обласний центр планування сім’ї. Обстежувалися обоє. Мені 34 роки дружині 23. Мене обстежив лікар, зробили аналізи на торч-інфекції, а також спермограму. Мені призначили лікування: лідаза, вітрум пренатал і зіман. Лікар сказав, що рухливість сперматозоїдів мала. Назвав це ефектом "папоротника". Підкажіть, що це і що з ним робити, адже хочемо діточок. Дякую! Руслан

Ответы врачей

Селюков Георгий Иванович

Селюков Георгий Иванович

http://arbortest.info/effekt-paporotnika http://ovutest.com.ua/article_info.php?articles_id=20 http://ovutest.com.ua/article_info.php/articles_id/56