z_voha | 2013-11-25 15:25:03

Безплідність

Доброго дня! Я зробив спермограму для аналізу своїх сперматозоїдів, і по ній усе нормально, тільки збільшена кількість лейкоцитів, відвідавши лякаря-уролога зробили аналіз мазка простати і з внутрішньої оболочки пеніса, в результаті лікар сказав, що є хламідії і ще якісь там бактерії, і назначив: Вілпрофен (курс: 10днів по 2 табл./день), Секнідокс (курс: з 1 по 5 день по 2 таблетки/день), Орзол (курс: з 6 по 10 день по 3 табл/день) і Флюзак (курс: тільки 1 таблетка на 4 і 6 день). Підскажіть будь-ласка, я студент і грошей у нашій сімї мало, можливо є інші препарати такої ж дії, щоб можна було дешевше полікуватись, і чи взагалі варто ці медикаменти вживати, можливо вони непотрібні! Дуже дякую за відповідь!

Ответы врачей 1

430
Журенко Григорий Васильевич
Журенко Григорий Васильевич
андролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 097 133 21 21
Лише лікуючий лікар може корегувати призначення.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.