Natashunja90 | 2013-11-30 19:12:10

Варто ставити свічки Кольпосептин?

Доброго вечора, на огляді після родів (коли припинились лохіі) мій лікар гінеколог сказала, що у мене невеличка ерозія, але сказала, що поки дитині півроку не буде, то ніякого лікування призначати не буде. У кабінеті паталогіі шийки матки під час проведення кольпоскопіі інший лікар призначила мені поставити протягом 18-ти днів свічки Кольпосептин, щоб там все нормально зажило, так як можливо мені прийдеться робити біопсію, бо е підозра на дисплазію шийки матки, але так як там все "живе" після родів, то вона нормально подивитись не може і сказала, що варто поставити ці свічки. Я про це сказала для свого лікаря, а вона мені сказала, що не треба мені ці свічки ставити. Кого слухати? Що робити у цьому випадку?

Ответы врачей 1

1088
Петренко Галина Александровна
Петренко Галина Александровна
Адрес: г. Киев, Укрнаина, МЦ "Медична Династія", МЦ "Когерент"
Телефон: 2-211-211, 067-14-99-321, 331-30-85
Здравствуйте. Я не могу Вам сказать, что делать, пока не увижу, что там происходит в шейке. Эрозия не есть патология. Для исключения дисплазии нужно сделать кольпоскопию, сдать РАР-тест. колпотрофин и колпосептин могут применяться в таких случаях, с целью снятия воспалительного процесса.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.