Вагітність

Есть ответ
Доброго дня! Мені 23, більше року назад проходила звичайний огляд у гінеколога, до того не відвідувала нікого протягом тривалого часу, так як нічого не торбувало, при огляді лікар сказала, що у мене дисплазія шийки матки, здавши аналізи це підтвердилось і ще через деякий час вона збобила мені кріодеструкцію. При повторном огляді, здається 3 місяць, виявилося що невелика частина тканини не "зажила", але лікар сказала, що поки що нічого робити не будемо і порекомендувала мені швидше завагітніти, а потім після пологів уже щось будемо робити... З того часу пройшло близько 9 місяців і зараз я вагітна. До лікаря я піду через 2 тижні, по телефону вона мені сказала зараз пити Фолієву кислоту, для перешкодження розвитку вроджених вад у дитини. Скажіть, будь-ласка, чи може це все якось зашкодити майбутній дитині?

Ответы врачей

Соколова Марина Игоревна

Соколова Марина Игоревна

Добрый день. Не волнуйтесь. Это никак не повредит вашему малышу. А фолиевая кислота очень нужна доя правильного развития нервной трубки плода. Принимайте ее. Др -гинеколог Соколова Марина Игоревна