збільшені лімфовузли

Вчора робила узі, там у висновку: в підщелепній області справа візуалізуються овальні однорідні лімфовузли з рівними читкими контурами, розміри 13, 12, 6 мм. Зліва в підщелепній області візуалізуються овальні однорідні лімфовузли з рівними читкими контурами, розміри 16, 12, 6 мм. Порадьте, яку хворобу можна запідзрити, чи куди звернутися. Крім того, в ділянці шиї зліва збоку і в ліктьовій лівій області турбує ниючий біль постійного характеру, який підсилюється періодами, з цього приводу зверталася до різних лікарів, різних спеціальностей, робила аналізи та дослідження, ніхто не знаходить причини). В цьому році робила тонзилектомію, але болі тривають. Будемо вдячні за відповідь.

Ответы врачей 1

281
Назарук Ирина Юрьевна
Назарук Ирина Юрьевна
педиатр, семейный врач
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Херсон, КУ "Херсонская городская клиническая больница им. Е.Е. Карабелеша", Поликлиника №1
Какие различные обследования вы делали, где их результаты?напишите. Необходимо искать вялотекущую герпес вирусную инфекцию( герпеса 8 типов патогенных для человека), чаще всего это циркуляция в организме ЦВМ, вируса герпеса 1 и 2 типов, ВЭБ- инфекция, вирус герпеса 6 типа. Необходимы обследования- IgG и IgM и ПЦР кровь к этим перечисленным инфекциям.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.