velinite | 2014-07-13 18:27:39

Мазня і кров під час прийому Джес

Доброго дня! Звертаюсь до Вас за консультацією із такого питання. Лікар назначив курс Джес на 6 місяців для регуляції менструального циклу. Проходила обстеження: дисфункція яєчників та гормональні порушення. Перший місяць прийому все було добре. Місячні почалися на 3 неактивній таблетці і тривали 5 днів. Відтоді, коли почала пити другу упаковку - не зупиняються коричневі виділення, а останнім часом виділяється червона кров. Не багато, але трохи більше, ніж на початку другої упаковки Джес. Сьогодні 16 таблетка. Я переживаю чи така ситуація не є загрозливою. 1. Чи потрібно приймати якісь міри, щоб зупинити цю мазню і кровопомазання? Чи це просто звикання до препарату? 2. Збираюся їхати на відпочинок на море. Чи можна купатися у таких обставинах? Буду дуже вдячна за відповідь!

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго ранку! Раджу Вам звернутися до лікуючого гінеколога. Якщо спостерігається кровомазання, значить даний препарат Вам не підходить і його потрібно замінити на інший.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.