red78 | 2014-09-06 08:36:20

молочниця у чоловіків

Добрий день я відповів на ваше запитання( 1-скільки чоловіку років? 2- яка вага чоловіка? 3-де локалізація "молочниці", 4-яку має супутню патологію (захворювання нирок, печінки і тд)? 5-як довго хворіє? 6-лікувався вже від "молочниці", чи ні? 6-статевий партнер обстежений? 7-обстежений на ЗППП чи ні? Відповівши на данні запитання можливо пролікуватись якісно, одноразово і без небажаних наслідків!!! )мені 17 років,вага моя 70 кг,на статевому члені сироподібні виділення,захворювань немаю ніяких,хворію чотири тижня,лікувався содой,не обстежений на зппп. Скажіть пожалуста які таблетки сприймати,і як?Жду вашої відповіді!

Ответы врачей 1

245
Лысенко Николай Николаевич
Лысенко Николай Николаевич
уролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул.Ю. Коцюбинского 9а, корп 2, каб 317 (3этаж), Институт Урологии НАМН Украины
Треба обстежитись на ЗППП, тому що "молочниця" може маскувати додатково різні захворювання які впливають на якість лікування. Це стандарти МОЗ України яких вкрай важливо дотримуватись.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.