щитовидна залоза

Есть ответ
Пол: женский. Возраст: 38 лет. Доброго дня, підкажіть будь ласка в такій ситуації, до вагітності в мене був високий ттг, я цілу вагітність пила еутирокс, лікар ендокринолог сказала пити ціле життя, після родів я перестала пити еутирокс що не нашкодити дитині,сьогодні 10 днів після родів, а в мене вже нема виділинь, це був кесерів розтин, підкажіть пити мені таблетки чи ні, і чому перестали іти виділення, допоможіть. Беспліддя 4 роки(ендокринний фактор),синдром передчасного виснаження яєчників, амонерея 2степені. Лапараскопія, резекція обох яйників, ендометроїдна киста лівого яйника, фолекулярні кисти правого яєчника, фібромні вузли на тілі матки

Ответы врачей

Палыга Игорь Евгеньевич

Палыга Игорь Евгеньевич

Доброго дня! Зрозумійте правильно, віртуально подібні питання не вирішуються. Післяпераційний стан має контролювати акушер-гінеколог, що проводив оперативне втручання. Відносно прийому еутироксу скажу Вам наступне. Ви маєте здати кров на гормони щитовидної залози і з результатами звернутися до ендокринолога. То, що прийом еутироксу потрібний - це факт, але необхідно визначитися з дозуванням.