Лана 22 | 2014-12-17 13:55:46

вагітність

Пол: женский. Возраст: 22 года. Доброго дня! Вагітність 4тижні і 5д., мажущі виділення, скудні, то коричневі, то рожеві. УЗД показало вагітність 4тижні і 1день, сказали. що все добре. Зв’язалася з лікарем, призначили Дюфастон 1т.вранці, лютеін вагінальний -2т. ввечері, вітамін 'Є' та 'Фоліо'. Сказали не панікувати. Я студентка, розгар сесії, тянучі відчуття внизу живота,коли рухаюсь, виділеннь нема, лише коли вдома лежу. Іноді вранці є температура 37,1-37,4, але не щоденно. Наскільки існує серьозна угроза викідня, чи потрібно вести зовсім пасивний спосіб життя, тобто лежати і не рухатися? Дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня, Лана! Тактика Вашого лікаря є правильною, головне, щоб у Вас не було виділень яскравого червоного кольору із сильними болями. Лежати пластом не потрібно. Субфебрильна температура при вагітності - це нормальне явище, обумовлене прогестероном - гормоном вагітності.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.