добрий вечір сину 19 років в.перелом лівої ліктьової к\ки .з.перелом головки променевої...

Есть ответ
Пол: мужской. Возраст: 19 лет. не відбувається зрощення кісток не хворів встановлено стержневі апарати на руку і ногу

Ответы врачей

Котюк Виктор Владимирович

Котюк Виктор Владимирович

Можливих причин багато - значна інтерпозиція м*яких тканин, приєднання інфекції, порушення обміну речовин або недостатнє чи одноманітне харчування, неадекватна репозиція та фіксація, тощо. Втім у частині випадків причину виявити так і не вдається. Зрощення перелому кісток гомілки варто чекати до 6 місяців, якщо є якась позитивна динаміка. Якщо немає ніякої динаміки зовсім, потрібна думати про повторне хірургічне втручання. Перелом ліктьової кістки мав би вже зростись. Зрідка, навіть при ідеальному співставленні уламків та повному здоров*ї зрощення запізнюється або не відбувається. Тоді доводиться виконувати повторну операцію.