olja75 | 2015-04-15 18:56:58

НВК

Пол: женский. Возраст: 23 года. Доброго дня! Вік 23 роки. Два роки тому поставили діагноз НВК по даним колоно ( слизоав оболонка - різко гіперемована , набрякла, складки потовщені, судинний малюнок - відсутній; ураження: множинні ерозії прямої і сигмовидної кишки, гаустреція згладжена; висновок : ерозивний проксиновіт) та біопсії. Проходила лікування в лікарн і дома. В даний час приймаю салофальк в табл. 500 по 2 табл./3 рази в день. Дієту дотримуюся. Стул 4 рази на добу ( 2 рази зранку і 2 рази ввечері), кашецеподібний без крові з великою кількостю слизі. Заг.аналіз крові (Сінево) ШОЕ - 60 мм/год, гемоглобін 100/105 г/л, еритроцити 3,48 т/л. Копрограма: Іодеф.бактерії- велика кількість, слизь ++, лейкоцити 1/3 поле зору. Питання: Чому високий показник ШОЕ? Яка причина, як його зменшити?

Ответы врачей 3

665
Ильченко Валерий Викторович
Ильченко Валерий Викторович
хирург, проктолог, эндоскопист
*
Телефон: 097-388-50-66, ilchenko-valeriy@mail.ru, doktor-kiev@mail.ru
Здравствуйте.СОЭ высокая из-за того,что нет полной ремиссии заболевания (воспалительный процесс продолжается),вам нужно откорректировать лечение.Показана консультация проктолога.
327
Луцик Андрей Петрович
*
Телефон: (097) 398-33-54
Вам варто звернутись до лікаря, який вас спостерігає. Потрібно провести ректоскопію (огляд прямої кишки) та, у випадку активних запальних змін слизової, провести корекцію дози месалазину.
327
Луцик Андрей Петрович
*
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго вечора. Високий показник ШОЕ свідчить про запальний процесс, який триває. Про це ж, власне, свідчать 4-разові випорожнення неоформленим стільцем та велика кількість слизу.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад