sanders_alina | 2015-07-11 13:55:27

беременность

Пол: женский. Возраст: 25 лет. здраствуйте. я на 8 тижні вагітності, мене нудить кожного ранку і я неможу нормально харчуватись. я розумію, що це нормально для вагітних, проте я помітила деяку 'стабільність' : 1) Якщо я вранці проблююся(вибачте за грубість) то на протязі дня я себе більш-менш нормально почуваю, я напротязі дня можу їсти, на роботі нормально виконую свої обовязки. 2) Якщо я вранці не проблююся: мене цілий день нудить, про нудоту неможу забути ні на секунду, постійно таке відчуття немов зараз-зараз вирву, на роботі незнаю куди від цієї нудоти подітись, мені весь час погано. Вранці не завжди я блюю, буває блюю і цілий день себе нормально почуваю, а коли не блюю-цілий день мучусь. Я в звязку з прослідкованою ситуацією пару раз вранці допомогла собі виблювати, коли відчувала що підійшло до горла, на роботу потрібно виходити, але само воно не блювалось. Скажіть будь ласка чи це небезпечно що я собі допомогла вранці виблювати, чи всетаки потрібно мучитись і чекати що воно само вийде?????? Дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! Ви можете діяти, враховуючи самопочуття. Періодично можете брати легкий послаблюючий препарат, дозволений при вагітності (дуфалак, наприклад). Штучно викликати блювоту також епізодично можна, якщо Вам стає легше.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.